Designar och genomför komplexa säljstrategier åt världens starkaste varumärken.

Komplett paket av Field Marketing tjänster

 

Konkreta exempel på vad vi gör

Marknadsteam

Vi driver säljteam som representerar ditt varumärke på fältet och är din förlängda arm. Vi driver sälj, sprider budskap, bygger varumärken och insamlar information om hur kunderna uppfattar dina produkter i förhållande till konkurrenterna.

Våra sälj- & marknadsexperter utbildar och tränar personal tillsammans med dina partners och återförsäljare samt ser till att marknadsmaterial och produkter finns där de ska vara. På sista raden ser vi till att du når dina försäljningsmål.

Säljassistans

Vi maximerar kundtrafiken genom att genomföra säljaktiviteter och produktdemonstrationer och tar vara på högsäsongsperioder. På så sätt drivs verklig försäljning och ökad kundupplevelse.

Genom att engagera våra välutbildade säljassistenter kan du påverka kunden vid säljögonblicket och övertyga om att just din produkt eller tjänst är den bästa.Vi driver verklig försäljning och mätbara resultat.

Vi visar inte bara upp oss – vi inspirerar även återförsäljare till trovärdiga rekommendationer och kopplar ditt varumärke närmare till kunden.

 

 

Så jobbar vi

Vi utvecklar och genomför marknadsaktiviteter som är strikt kopplade till nyckeltal och mål.

  • Levererar djupgående analyser som interagerar med mångfacetterade säljprogram
  • Bygger och hanterar rådata och databaser för genomgående analys.
  • Tillämpar anpassade, väl utprovade säljprocesser för att identifiera affärsmöjligheter och effektivitet

Några av våra kunder

Idag levererar Market Partner en lösning till Microsoft som innebär att öka försäljningen av Office inom retail. Uppdraget innefattar att vi levererar så kallade ”Microsoft Experts” som utbildar, säljer och leder butikssäljare på ett flertal kedjor inom konsument elektronik.

Resultat: Säljeffektiviteten har förbättras inom samtliga delar av retail, och har på vissa områden mer än fördubblats.

Kaspersky är världens snabbast växande leverantör av internetsäkerhetslösningar. Idag levererar Market Partner en lösning till Kaspersky som innebär att hitta fler återförsäljare och öka försäljningen inom retail.

Resultatet: Kaspersky är idag nummer två i Sverige inom retail.

Asus produkter är tack vare högsta kvalitet bäst i klassen inom varje PC-kundsegment. Med hjälp av Market Partner översätter Asus kontinuerligt sin ledande teknikposition till att bli nummer ett i såväl folks medvetande som på marknaden.

Resultat: Asus har ökad kontroll över sina styrkor och befäster sin ställning som ledande genom innovation.

Market Partner medverkar vid lanseringen av nya processorgenerationer. Genom gränsöverskridande samarbeten och löpande marknadsfeedback möjliggörs att produktmixen förändras på ett lönsamt, kontrollerat och effektivt sätt.

Resultat: nöjdare kunder tack vare bättre prestanda, lyckosam utfasning av äldre generationer, högre snittpris och lönsamhet. Ökad marginalisering av konkurrensen.

Framtidens partner inom Field Marketing

Market Partner har på kort tid tagit  marknaden med storm och har blivit ett utav Nordens mest renommerade företag inom Field Marketing med stort fokus på att ligga steget före konkurrenter – både för oss själva och våra klienter.

 

Läs vår berättelse och få reda på hur ett samarbete med oss kan förändra din verksamhet snabbt och effektivt  >>>

Om Market Partner

År 2008 tog vi med oss ett helt nytt koncept till Sverige som på otroligt kort tid haft en fantastisk framgång.

Läs mer om Market Partner >>>

Kontakta oss

Ring: +46 70-695 50 80
Maila: info@marketpartner.se

Besök oss
MÄSTER MIKAELS GATA 1, Stockholm